Balanserke – mašine za balansiranje točkova



MT 885MT 885 super-automatska balanserka
Istovremeno izmerite debalans i deformacije točka. Sa pneumatskom flanšom, senzorima za merenje deformacija na gumi, dizalicom i naprednim softverom. Za sve putničke i lakoteretne točkove težine do 80 kg. Kratko rečeno – ova mašina je ustvari jedan inspekcijski kabinet za točak čiju obradu radi sa takvom lakoćom da Vam se čini da je – dečja igra
MT 795TMT 788/795T teretno/putničke balanserke
Dve mašine za balansiranje za svaku situaciju. Za putnička i lakoteretna vozila, kamione i autobuse. Sa integrisanom pneumatskom dizalicom. Za sve točkove težine do 160 kg.
MT ZERO 6

MT ZERO 6

Odličan odnos cena/funkcije. Za sve vrste putničkih i lako-teretnih točkova do 70 kg. Merna ruka precizno odredjuje odstojanje točka od mašine i njegov prečnik a sonar –  širinu). Rezultate balansiranja dobijate za 6 sec. Sadrži sve programe za motocikle, putnička i lako-teretna vozila kao i, naravno split (raspodela tegova iza krakova felge) kao i program za najbolje mesto pneumatika na felgi

MT 857 L

MT 857L – balansiranje za 6 sekundi!

Serija MT 857 L je najnovije razvijena familija balanserki izašlih iz kompanije Beissbarth. Primenjuje se za sve vrste putničkih i lako-teretnih točkova do 80 kg. Raspolaže svim vrstama programa za sve tipove točkova na tržištu. Puna automatika u određivanju dimenzija točka. Svetlosni prsten osvetljava unutrašnjost felne a laserski zrak precizno određuje mesto za teg. Prihvata točkove prečnika do 1200 mm, prečnika felne od 6“ do 40“ i širine do 24“.

MT-826-DT-fotoMT 826 DT – ekonomična mašina za sve točkove do 65 kg i prečnika 40“.

  • TFT monitor
  • Easyfit merna ruka sa 11 programa sa automatskim postupkom merenja
  • OEM preporuke
  • Nožna kočiona pedala
START LINE

START LINE visoka isplativost
Uređaj niske cene, visokih performansi sa OEM sertifikatima vodećih proizvođača vozila. Poluautomatski način rada sa digitalnim prikazom za motocikle, putnička i lakoteretna vozila. Za sve točkove težine do 65 kg.

Ostalo