Beissbarth MT 867.ADT

Balanserka točkova za putnička vozila


Povećajte promet guma. Istog trenutka.

Kada imate gužvu u servisu najvažnije je da brzo i kvalitetno uslužite mušterije. Taj zadatak sada prepustite balanserci MT 867. Verovatno nećete obradovati konkurenciju.

Više ne morate da znate dimenzije točka.

Od sada ne morate da se mučite i tražite po felni dimenzije prečnika i širine. Jednostavno postavite senzorske ruke na felnu i balanserka će očitati sve dimenzije uključujući i udaljenost felne. To Vam ostvaruje drastičnu uštedu u vremenu i povećava obrt guma.

Balansirajte alu-felne lako i brzo.

Postavljanje lepljivih tegova pomoću easyfix senzora je veoma jednostavno. Kada je postavite na potrebno mesto na felni, easyfix ruka će snimiti oba položaja i to potvrditi zvučnim signalom. Nakon završenog mernog ciklusa namestite točak u položaj za balansiranje, a easyfix zajedno sa tegom postavite u prethodno memorisanu poziciju i ruka će se automatski zaključati na potrebnom mestu. Zatim postavite teg i posao je završen !

Softver za sve tipove točkova.

TFT monitor 19″ i integrisana tastatura u istom vidnom polju podižu radnu efikasnost na najviši nivo. Radna površina mašine slobodna je za svoju osnovnu namenu: odlaganje velike količine tegova, klješta i konusa. Softver poseduje programe za balansiranje svih čeličnih i aluminijumskih točkova, programe za sakrivanje tegova, podešavanje tolerancije debalansa i optimizaciju. Ukratko, sve što je neophodno za profesionalno balansiranje.

 

Osnovna oprema

Standardna flanša – za balansiranje svih točkova sa centralnim otvorom. U kompletu sa tri centrirajuća konusa, dva zatezna adaptera, zatezačem i ključem za zavijanje. Flanša se jednostavno demontira kada je potrebno montirati drugu flanššu (npr. univerzalnu).

 

 

Cena: NA UPIT

  • Sa osnovnom opremom, montažom uređaja i obukom radnika.
  • Rok isporuke: oko 30 dana. Garancija 24 meseca. Obezbeđen servis i originalni rezervni delovi.
  • Sve dodatne informacije na 011/2523-756 ili nas kontaktirajte ovde na e-mail.

Kontaktirajte nas

Pogledajte brošuru

Dodatna oprema

francuska flanšaFrancuska flanša – za sve točkove sa 3-4-5 otvora, uglavnom za vozila Peugeot, Citroen. Zajedno sa zatezačem i prstenovima za centriranje.

Cena: NA UPIT

flanša za motocikle Pro Bike II – za balansiranje svih točkova motocikala i skutera. Zajedno sa 18 adaptera i zatezačem.

Cena: NA UPIT