CEMB C202 SE

Jedina teretna balanserka na tržištu
sa pneumatskom flanšom.

 

Pneumatska flanša Vam ostvaruje dragocenu uštedu vremena i novca.
Do sada ste gubili po nekoliko minuta montirajući teške točkove na mašinu. Sa balanserkom C202SE ćete za to vreme već završiti balansiranje ! Ali to nije sve – softver automatski meri dimenzije točka a “soft-action” pneumatska dizalica pružiće Vam osećaj kao da radite sa malim točkom. Proverite zašto su mnogi proizvođači vozila i guma izabrali baš ovaj model u svojim servisima.

Pogledajte video prezentaciju

Teretna balanserka sa pneumatskom flanšom C202

Rok isporuke: oko 30 dana. Garancija 24 meseca uz obezbeđen servis i originalne rezervne delove. Sve dodatne informacije na tel. 011/2523-756 ili ovde na e-mail.

Pneumatska flanša pruža najbrži mogući rad.

Jednostavno montirajte točak na osovinu, postavite zatezač, stisnite nožnu pedalu – i flanša će automatski zaključati točak. Ovu funkciju ne poseduje nijedna druga teretna balanserka na svetu – zato je C202SE izbor mnogih proizvođača kamiona, autobusa i teretnih guma.

Jednostavno i precizno balansirajte alu-felne.

Na kamionima i autobusima sve češće su zastupljene alu-felne koje zahtevaju postavljanje lepljivih tegova na dva korekciona područja u unutrašnjosti felne, u skrivenom položaju. ALU-S funkcijom (na slici desno) mašina precizno određuje poziciju za lepljenje tegova. Automatsko merenje udaljenosti točka i prečnika felne vrši se “inteligentnom” senzorskom rukom koja prepoznaje aluminijumsku felnu i pamti obe veličine. Softver aktivira snimljene pozicije tako da ste lišeni svih briga oko pravilnog postavljanja tegova.

Izmerite deformacije gazećeg sloja (opciono).

Opcioni EMS senzor (Eccentricity Measuring System) omogućava Vam da otkrijete neravnine na gazećem sloju gume. Merenje deformacija odvija se zajedno sa merenjem debalansa čime operater dobija sve podatke bez gubljenja vremena. Važnost otkrivanja deformacija počiva na činjenici da čak i idealno izbalansiran točak može u vožnji prouzrokovati pojavu buke i vibracija upravo usled postojanja neravnina na točku.

Kompletan softver na raspolaganju. Samo stisnite taster.

Svi programi neophodni za profesionalno balansiranje teretnih točkova stoje Vam nadohvat ruke: SPLIT program za razdvajanje tegova, program za sakrivanje tegova, ALU-S program za aluminijumske felne, optimizacija odnosa gume i felne, podešavanje tolerancije debalansa itd. Samo je potrebno da stisnete odgovarajući taster !

Osnovna oprema


Pneumatska flanša UC202SE – konusni adapter za osovinu ø 65mm sa 3 konusa za točkove lakih kamiona sa centralnim otvorom ø 76 mm do ø 178 mm.

Pogledajte izbor dodatne opreme za balanserke.

Tehnički podaci


  • Napajanje 220V
  • Brzina balansiranja 70 rpm
  • Max. težina točka 250 kg
  • Preciznost balansiranja ± 1g za auto, ± 10g za kamion
  • Širina felne od 1,5″ do 20″ (od 40 do 510 mm)
  • Prečnik felne od 10″ do 28″ (od 265 do 715 mm)
  • Vreme balansiranja < 20 sec
  • Max. spoljni prečnik točka 1300 mm
  • Bruto težina sa osnovnom opremom 350 kg
  • Dimenzije 148 x 93 x 140 (h) cm


Brošura