CEMB C30 – digitalna mobilna balanserka

Ubacite mašinu u kombi i krenite.

Više ne morate balansirati točkove u servisu. Unesite C30 u Vaš kombi i obavite posao na licu mesta – na terenu. Podjednako precizno kao da radite u servisu.

Rok isporuke: 30 dana. Garancija 24 meseca uz obezbeđen servis i originalne rezervne delove. Sve dodatne informacije na telefon 011/2523-756 ili ovde na e-mail.

Mala mašina obavlja veliki posao.

C30 je mala elektronska balanserka za balansiranje svih čeličnih i aluminijumskih točkova za automobile, kombije, motocikle i skutere. Točak postavite na flanšu i ručno ga zavrtite i kroz nekoliko sekundi dobijate podatke. Ne morate da brinete za preciznost jer je ona ista kao kod klasičnih modela sa motorom ! Trostruki izbor napajanja (mrežno ili baterija 12V/24 V), male dimenzije i mala težina drastično olakšavaju transport mašine i čine C30 najpogodnijim modelom za mobilni servis, posebno negde na terenu.

Skroman izgled. Moćan softver.

Neka Vas skroman izgled balanserke C30 ne zavara: softver je opremljen svim programima za profesionalni rad kao što su SPLIT program za “skrivanje tegova”, podešavanje tolerancije debalansa, program za optimizaciju itd. ALU-S program Vam obezbeđuje jednostavan rad sa novim aluminijumskim felnama kod kojih se oba tega lepe iznutra. Merenje pozicije za lepljenje vrši se postavljanjem senzora direktno na predviđeni položaj tega tako da je za pravilno balansiranje potreban samo jedan merni ciklus – za bilo koji niskoprofilan, UHP ili Run-Flat točak !

Osnovna oprema


Standardna flanša UC20 sa GPM prstenom – za balansiranje točkova sa centralnim otvorom ø 43÷110 mm. U paketu opreme stižu još plastični adapteri, 3 konusa, lenjir-merač širine felne, teg za kalibraciju i klješta za tegove.

 

Za izbor opcionih dodataka pogledajte dodatnu opremu za balanserke.

Tehnički podaci


  • Napajanje monofazno 220V AC / 12 V DC / 24 V DC
  • Brzina balansiranja < 100rpm
  • Max. težina točka 75 kg
  • Preciznost balansiranja ± 1g
  • Širina felne od 1,5″ do 20″ (od 40 do 510 mm)
  • Prečnik felne od 10″ do 30″ (od 265 do 765 mm)
  • Dimenzije 53 x 73 x 111h cm

Brošura