CEMB ER 80 SPOTTER – automatska balanserka sa touch panelom

Novi dizajn pruža Vam nove mogućnosti.

Sada možete lako da pristupite točku iznutra što je posebno korisno za rad sa lepljivim tegovima. Novi digitalni tač-panel i automatsko merenje drastično smanjuju Vaš trud oko balansiranja. O troškovima da i ne pričamo.

CEMB ER80 putnička balanserka za gume i točkove

Rok isporuke: oko 30 dana. Garancija 24 meseca uz obezbeđen servis i originalne rezervne delove. Sve dodatne informacije na tel. 011/2523-756 ili ovde na e-mail.

Dobili ste dodatni prostor. Iskoristite ga.

Dizajn balanserke ER 80 nije smišljen samo iz estetskih razloga, već i da Vam omogući da daleko lakše skidate tegove i priđete unutrašnjoj strani felne što je posebno važno kod novijih aluminijumskih točkova. Pri tom dobijate nove pregrade i veliki panel za odlaganje tegova, klješta, itd. Korisno, a i ne izgleda loše, zar ne ?

 

Funkcionalnost je ipak u prvom planu.

Što znači da Vam mašina pruža sve profesionalne opcije za balansiranje svih čeličnih i alu točkova: programi za raspodelu i “sakrivanje tegova”, podešavanje tolerancije debalansa, optimizacija gume i felne … Ali to nije sve.

Digitalni touch panel.

Sve komande izdajete pritiskom prsta na panelu bilo da se radi o izboru načina merenja, načinu postavljanja tegova, podešavanju mašine itd. naznačene slike i brojevi jasno Vam govore o izmerenom debalansu točka i izabranom tipu felne. U svakom trenutku možete pristupiti glavnom meniju za podešavanje dodatnih opcija.

Nova senzorska ruka.

Takođe Vam nije potrebno da znate dimenzije felne. Balanserka automatski određuje sve parametre za svaku čeličnu ili aluminijumsku felnu prečnika čak do 28″ i sama zaustavlja i blokira točak na mestu za postavljanje tega. Novi VDD sistem merenja (Virtual Direct Drive) koji ima svaka balanserka od 2010. godine pruža Vam najpreciznije podatke o debalansu točka za najkraće moguće vreme. Krajnje brzo, lako i jednostavno !

Osnovna oprema

Standardna flanša UC20 GL40 sa GPM prstenom za balansiranje točkova sa centralnim otvorom ø 43÷110 mm. U paketu opreme balanserke stižu još plastični adapteri, 3 konusa, lenjir-merač širine felne, teg za kalibraciju, klješta za tegove.

Za izbor opcionih dodataka pogledajte stranu dodatna oprema za balanserke.

Tehnički podaci


  • Napajanje 230V, max. angažovana snaga 0,15 kW
  • Brzina balansiranja 100 rpm
  • Vreme mernog ciklusa za 15 kg točak 4,7 sec
  • Preciznost balansiranja 0,5 g
  • Širina felne od 1,5″ do 20″ (od 40 do 510 mm)
  • Prečnik felne od 10″ do 30″ (od 265 do 765 mm)
  • Max. dimenzije mašine (Š x D x V) 1270 x 1230 x 1445 mm

Brošura