Beissbarth MS 78

Teretna demonterka sa bežičnim upravljanjem


 

Demontirajte velike točkove bezbedno.
Čak i bežično !

Servisi koji uglavnom rade sa velikim teretnim točkovima i poljoprivrednom mašinerijom koriste MS 78 za montažu guma. Ne samo zato što robusne dimenzije garantuju bezbednost. Već uglavnom zbog vrhunske tehnologije montiranja i lake upotrebe – operater upravlja mašinom pomoću džojstika koji opciono može biti bežičan. Više nema potrebe da odbijate mušterije koje dolaze kod Vas sa velikim točkovima – jer MS 78 znači tehnologija montiranja za sve dimenzije.

Kablovska ili daljinska kontrola.

MS 78 standardno stiže sa upravljačkom jedinicom kojom izdajete sve komande u procesu montiranja i demontiranja točka. Demonterka je kablom povezana sa upravljačkom konzolom a opciono se može naručiti bežična verzija koja Vam omogućava da radite lako i bezbedno sa većih udaljenosti.

Mobilno i jednostavno.

Kada završite posao ili kad je potrebno, jednostavno uklonite mobilnu konzolu u stranu.

Mocne 6-krake kandže. Radite bez brige.

Ovo je ključna karakteristika neophodna za bezbedno hvatanje točka. Hvatajući zubi snažno drže svaki točak u 6 tačaka. Na taj način felna ne može da proklizne dok montirate gumu. Veliki opseg hvatanja do 52″ (opciono do 60″) daje ovoj mašini veliku fleksibilnost tako da možete raditi točkove dampera, kamiona, autobusa, poljoprivrednih vozila, lakih kamiona i kombi vozila.

Zaštitite alu-felne.

Kada radite sa aluminijumskom felnom potrebno je pažljivo uhvatiti točak da ne bi došlo do oštećenja a u tome će Vam pomoći opcioni adapteri.

Cena: NA UPIT

  • Sa osnovnom opremom, montažom uređaja i obukom radnika. Transport nije uračunat u cenu.
  • Rok isporuke: 30 dana. Garancija 12 meseci. Obezbeđen servis i originalni rezervni delovi.
  • Sve dodatne informacije na 011/2523-756 ili nas kontaktirajte ovde na e-mail.

Kontaktirajte nas

Pogledajte brošuru