SM 1100 – demonterka za beskontaktnu demontažu

Demontirajte gumu bez odlepljivača. I bez napora.

Sve muke prepustite novoj SM 1100 koja će Vam demontirati bilo koji Run-flat i UHP točak prečnika do čak 34″ bez odlepljivača i poluge. I bez ikakvog napora.

cemb-sm1100-02-1-300x300-1

Rok isporuke: oko 30 dana. Garancija 24 meseca uz obezbeđen servis i originalne rezervne delove.
Sve dodatne informacije na tel. 011/2523-756 ili ovde na e-mail.

Odvojite gumu na stari način. Samo ne ručno.

Od sada sve brige prilikom demontaže guma prepustite tzv. QX sistemu bez ikakve bojazni da ćete oštetiti felnu. Bilo da se radi o čeličnom, niskoprofilnom ili Run-flat točku, demontiranje gume ćete obaviti bez upotrebe bilo kakvog odlepljivača ili ručne poluge. I to na način na koji ste uvek radili:

Prilikom demontiranja samo je potrebno da postavite kljun na ivicu felne i on će automatski, pomoću pneumatske kontrole i cilindra zahvatiti gumu i odvojiti je od felne – na potpuno isti način kao što ste do sada radili ručno !

Ostali pomoćni sistemi.

SM 1100 koristi prateće pomoćne sisteme zbog kojih je ova demonterka pravi izbor za savremene niskoprofilne i run-flat gume. Brzo i jednostavno postavite točak na radnu flanšu pomoću dizalice nosivosti 60 kg ( opcija ). Točak zatim pričvrstite konusom i zatezačem, pri čemu će Vam radna flanša pružiti izbor rada sa dve brzine. Press Arm uređaj u kombinaciji sa QX sistemom pomoći će Vam da lako odvojite gumu od felne. Uređaj pritiska gumu adapterom od tvrde plastike i na taj način je odvaja od felne. Nakon odvajanja, uređaj se jednostavno uklanja u stranu.


Press Arm