Cenovnik

Sve cene koje su priložene na sajtu date su bez obračunatog PDV-a. Cene su veleprodajne, fco magacin našeg preduzeća u Sremčici, ššto znači da je roba legalno uvezena, ocarinjena i plaćen PDV pri uvozu.

Cene nisu konačne, već su informativne i podložne su promenama. Naša krajnja ponuda zavisiće od konfiguracije opreme koja se naručuje, dodatnih popusta u zavisnosti od količine kao i drugih specifičnih okolnosti. Svaki dogovor sa kupcem nije validan ukoliko nije potvrđen u pisanoj formi sa naše strane.

Prilikom narudžbe od strane kupca roba se transportuje direktno iz našeg magacina do odredišta kupca, osim u slučajevima reeksporta, kada kupac dolazi iz neke od susednih država.

Za teritoriju Srbije cene se obračunavaju u dinarskoj protivvrednosti, a za teritorije ostalih zemalja važe cene koje su date u evrima.

Instalacija i obuka

U sve cene je uračunata instalacija opreme i obuka personala za rad na njoj. To podrazumeva da prilikom instalacije nove opreme kupac osim obuke dobija i sva potrebna upustva za upotrebu i održavanje, tehničku dokumentaciju, spisak rezervnih delova i ateste.

Ukoliko se kupac nalazi izvan teritorije Srbije naplaćujemo i dodatne troškove dolaska do kupca prilikom instalacije osim ako dogovorom nije naznačeno drugačije. Za više informacija o ovome molimo da nas kontaktirate.

Transport

Ukoliko naše preduzeće organizuje transport, troškovi dostave do kupca zavise od njegove lokacije osim ako je dogovorom naznačeno drugačije. Svaki dogovor je validan isključivo ukoliko je u pisanoj formi i pečatiran sa naše strane.

Garancija

Za sve uređaje navedene na sajtu važi opšti garantni rok od 24 meseca (osim ako to nije drugačije naznačeno). Za detaljne uslove garancije molimo da nas kontaktirate.

Servis i održavanje

Servisiranje i održavanje svih uređaja je obezbedeno kako u garantnom tako i u vangarantnom roku. Prilikom servisa ugradujemo isključivo rezervne delove naručene direktno od proizvođača i garantujemo za njihovu originalnost i poreklo. Dostupnost i raspoloživost rezervnih delova za svaki pojedinačan uređaj iznosi minimum 5 godina.

Održavanje i servisiranje u vangarantom roku se naplaćuje po vazećem cenovniku.