Balanserke – mašine za balansiranje točkovacembCEMB-ER10-DX

CEMB ER10, ER 15

Kompaktna 3D mašina malih dimenzija sa motorom i malom brzinom rotacije. Automatski unos podataka o točku na digitalnom touch panelu. Zahvaljujući inovativnom VDD sistemu – ista preciznost kao i sve ostale CEMB-ove mašine.

VIRTUALNI SONAR – U osustvu sonara, specijalnim softverom odredjuje širinu felne bez potrebe unošenja te dimenzije

ER 15 – Mašina sa video touch screen

 

CEMB C30

Mala ručna digitalna mašina za jednostavno i brzo balansiranje svih putničkih i kombi točkova do 75 kg. Preciznost ista kao i kod najskuplje mašine. Uštedite prostor i novac.

 

CEMB ER60 PRO
Inovativni, ergonomski dizajn koji omogućava dosta prostora za komforan rad. Digitalna balanserka za sve vrste točkova sa veoma malom brzinom okretanja osovine. Automatsko merenje rastojanja točka od mašine i njegovog prečnika. Automatsko kočenje i određivanje mesta debalansa laserskim zrakom.

CEMB ER63
Novi VDD merni sistem za brzo i precizno merenje debalansa. Skoro upola brže nego bilo koja druga balanserka na svetskom tržištu.

CEMB VIDEO PRO/PROBALANCE 7325/FOCUS F87
Balanserka sa monitorom i najboljim odnosom cena/kvalitet. Za sve točkove težine do 75 kg. Brz ciklus merenja (4,7 sec). Preciznost 0,5 gr. Poziciona rezolucija ± 1,4°.

 

CEMB ER80 SPOTTER
Nov inovativni dizajn mašine pruža Vam bolji pristup točku za balansiranje. Digitalni touch panel sa automatskim merenjem svih dimenzija gume.

CEMB ER85 SE SPOTTER
Jedna od najbržih balanserki na tržištu. Postavite senzor na točak, spustite poklopac i za 4,7 sekundi dobijate sve podatke o debalansu.

CEMB ER 65
Balanserka sa monitorom velikih mogućnosti. Programi za sve čelične i alu točkove težine do 75 kg.

ER70_SX_WG_OPEN

CEMB ER70 SE SPOTTER
Mašina za balansiranje točkova sa pneumatskom flanšom i merenjem deformacije. Izmerite deformacije i sve moguće uzroke vibracija kao i debalans u jednom ciklusu za samo 4,7 sekundi

 CEMB-ER100-EVO-LEFT

CEMB ER100 evo
Kompletan centar za balansiranje i 3D dijagnostiku točkova. Merenje debalansa, deformacija, dubine šare na gumi, odnos gume i felne. Sa pneumatskom flanšom i dizalicom.

 

 

 

 

 

 

Teretne balanserke za kamione i autobuse

CEMB PAGURO
Inovativno rešenje ručne teretne balanserke. Montira se na čeljusti postojeće teretne demonterke i tako štedi veliki prostor. Za pripremu balansiranja koristi elemente demonterke (nepotreban pneumatski lift za dizanje točka).

CEMB C210
Teretna digitalna mašina sa ručnim unosom svih dimenzija i pomoćnom dizalicom za podizanje točkova. Lako balansiranje svih guma težine do 200 kg.

CEMB C212
Kamionska teretna balanserka sa automatskim unosom razdaljine i prečnika. Opcioni EMS senzor za merenje deformacije točka. Brzo i lako radite sve točkove do 250 kg.

CEMB C202SE
Jedina teretna balanserka na svetu koja pneumatski blokira točak na flanši. Automatsko očitavanje parametara točka sa kompjuterskom obradom i prikazom na TFT monitoru.

CEMB C218
Vrhunska kompjuterska mašina za kamione i autobuse, sa prikazom na TFT monitoru. Automatski unos daljine i dijametra točka. Opciono merenje površine gume.